Jätä yhteydenottopyyntö

Tehokas väylä kasvattaa uusia digitaalisen liiketoiminnan osaajia tiimiinne

Kaipaako tiimisi uutta digitaalisen liiketoiminnan, markkinoinnin, myynnin tai projektinhallinnan osaajaa?

Digital Excellence Academy in collaboration with Google -koulutusohjelman kautta voit löytää yritykseesi tulevan digistaran. Digital Academy in collaboration with Google on jo yhdeksättä kertaa järjestettävä rekrytoiva koulutusohjelma, jonka kautta Googlen kumppanit ja asiakkaat voivat rekrytoida ja kouluttaa uusia ammattilaisia digitaalisen liiketoiminnan tehtäviin. Viimeisten vuosien aikana jo 200 yritystä on rekrytoinut aiemmista toteutuksista uusia työntekijöitä digitehtäviin.

Ohjelman osallistujat työskentelevät 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne ja saavat 18 päivän asiantuntijakoulutuksen. Pääsette valitsemaan neljästä koulutustrackista teille sopivimman.

Koulutustrackit ovat:

Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille paras tulevaisuuden tähti! Digital Excellence Academy starttaa kesäkuussa ja hakijavalinnat ovat jo käynnissä. Viimeksi saimme yli 400 hakemusta, joten teillekin löytyy varmasti sopiva osaaja.

Riskitön rekrytointitapa yrityksille

Säästä aikaa: huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat, evaluoidut hakijat. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta silloin, kun teille löytyy sopiva osaaja.

Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana ja osallistuu siinä ohessa asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen. Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Google Finlandin, työvoimahallinnon ja ELY-keskuksen kanssa. Koulutusohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting ja ohjelmaan kuuluvat koulutukset suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä Googlen kanssa. Kouluttajina toimii myös asiantuntijoita Googlen kumppaniyrityksistä, kuten Tulokselta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kiira Nuutinen, 050 372 0524, kiira.nuutinen@saranen.fi

Antti Ilmo, 050 306 8637, antti.ilmo@saranen.fi (Games Growth Hacker)

Yhteistyössä
Emma Saaranen
Project Coordinator
050 355 4142

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Janne Länsisyrjä
Project Manager
040 543 1684

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Yritysten kokemuksia

”Helppo väylä tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa”

"Suomalaisissa yrityksissä on nyt vahva digitalisaation hyödyntämisen tahtotila. Isoja liiketoimintaan vaikuttavia muutoksia on käynnissä, ja nämä merkitsevät entisestäänkin kasvanutta digiosaamisen tarvetta kaikissa funktioissa ja kaikilla organisaatiotasoilla. Tähän mennessä olemme auttaneet yli 200 yritystä löytämään ja kasvattamaan uusia digiosaajia yhteistyössä Saranen Consultingin kanssa. Nyt käynnistyvässä Digital Excellence Academyssä on entistäkin laajempi koulutussisältö, joten voimme tukea toimisto- ja mainostajakumppaneitamme entistäkin laaja-alaisemmin tarjoamalla jälleen helpon väylän tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa."

Googlen toimialajohtaja, Jonna Toikka

Osallistujien kokemuksia

Suosittelen: Elämän mullistava kokemus!

”Google Adwords Academy oli elämän mullistava kokemus. Olin juuri valmistunut Lontoossa brändijohtamisen maisteriksi, kun palasin Suomeen. Yllätyin, miten haastavaa oli saada töitä ja miten harva firma hyödynsi kaikista uusimpia brändäysoppeja ja digimarkkinointia. Ystäväni vinkkasi minulle AdWords Academystä, ja pakko myöntää: en ollut heti vakuuttunut. Perehdyin kuitenkin aiheeseen ja mitä enemmän luin, sitä enemmän vakuutuin ja innostuin.

AdWords Academy -ohjelman aikana huomasin, miten paljon asioita digimarkkinoinnin kenttä pitää oikeasti sisällään ja miten joka asialle löytyy omat spesifit osaajansa. Huomasin myös, että meidän AdWordsiläisten työtehtävät vaihtelivat paljon.

Itse pääsin innovatiivisen startupiin, Yoogaiaan Community Manageriksi. Pääsin tekemään kaikenlaista ja ennen kuin huomasinkaan tunsin jo olevani osa tiimiä. Jo ohjelman alussa minulle kerrottiin, että saan halutessani vakituisen työpaikan. Yrityksessämme moni asia ehti muuttua ja kehittyä puolen vuoden aikana ja koulutusohjelman loputtua minut palkattiinkin Suomen markkinointipäälliköksi. Nyt kun katson taaksepäin, en voi uskoa miten hyvin asiat menivät. Tottakai AdWords Academy ja harjoittelu vaatii kovasti työtä ja motivaatiota, mutta on vaikea keksiä millä muulla keinolla pystyisi luomaan yhtä mielettömän kontaktiverkoston ja saisi yhtä paljon ovia auki alalle. Suosittelen!"

Henriikka Raussi
Marketing Manager
Yoogaia Finland