TWID
syntyi ajatuksesta, että erityisosaajat sekä asiantuntijat ja kaikki joilla on mielenkiintoista osaamista jaettavana, voivat jakaa omaa osaamistaan digitaalisten koulutusten muodossa ilman paikka- tai aikarajoitteita. TWIDin sielu syntyi juuri tälle ajatukselle, että ihmiset kotimaassa tai ympäri maailmaa pääsevät osalliseksi mielenkiintoisesta osaamisesta ja sisällöstä riippumatta siitä, missä he ovat ja mihin aikaan.

TWID perustettiin vuonna 2010, jolloin internet oli jo vallannut maailmaa, mutta sisällön myyminen ja digitaalinen valmennus olivat kuitenkin vielä lapsen kengissä. Maailmassa on monia hienoja lahjakkuuksia sekä asiantuntijoita ja TWIDin perustaja Jari Kaitera oivalsikin, että maailma tarvitsee ratkaisun miten levittää mielenkiintoisten ihmisten ja yritysten erityisosaamista ja lahjakkuutta edullisesti ja niin, että mielenkiintoinen sisältö on mahdollisimman monen ihmisen saatavilla.

TWID mahdollistaa erityisosaajan tai asiantuntijan moninkertaistamaan itsensä ja tuottamansa sisällöt. Skaalautuvuudesta hyötyvät kaikki. Yleensä hinnat laskevat kun saadaan digituotteelle enemmän ostajia. Kun hinnat laskevat se tarkoittaa sitä, että yhä useammalla on varaa ostaa erityisosaajan digisisältöä.

TWIDin missio onkin mahdollistaa mielenkiintoisen sisällön saatavuus maailman jokaisessa kolkassa niin kotimaassa kuin ulkomailla. TWID ohjelmiston asiakkaita on jo lähes 100 monessa eri maassa ja yritys laajenee kovaa vauhtia kansainvälisesti. Teemme töitä johtavien verkkokoulutuksia toteuttavien huippuasiantuntijoiden ja yritysten kanssa. Toimistomme on Herttoniemessä Helsingissä.

Haemme projektipäällikköä

TWID hakee projektipäällikköä asiakkaiden digitalisaatiohankkeisiin, joissa rakennetaan yrityksille verkkokoulutus- ja verkkokauppapalveluita. Tehtävä sisältää digitaalisen markkinoinnin työtehtäviä. Hankkeissa hyödynnetään TWID-ohjelmistoa ja muita johtavia digitaalisia online-työkaluja, kuten Googlen eri palvelut, Hubspot, Facebook, Paytrail, Surveypal, Streaming -palveluita. Kokemus verkkopalvelu- ja sivuhankkeista ja -työkaluista on plussaa. Haemme diginatiivia, positiivista, energistä ja jatkuvasta oppimisesta innostunutta työntekijää täydentämään nuorekasta tiimiämme.

Yhteistyössä
Emma Saaranen
Project Coordinator
050 355 4142

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Janne Länsisyrjä
Project Manager
040 543 1684

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Yritysten kokemuksia

”Helppo väylä tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa”

"Suomalaisissa yrityksissä on nyt vahva digitalisaation hyödyntämisen tahtotila. Isoja liiketoimintaan vaikuttavia muutoksia on käynnissä, ja nämä merkitsevät entisestäänkin kasvanutta digiosaamisen tarvetta kaikissa funktioissa ja kaikilla organisaatiotasoilla. Tähän mennessä olemme auttaneet yli 200 yritystä löytämään ja kasvattamaan uusia digiosaajia yhteistyössä Saranen Consultingin kanssa. Nyt käynnistyvässä Digital Excellence Academyssä on entistäkin laajempi koulutussisältö, joten voimme tukea toimisto- ja mainostajakumppaneitamme entistäkin laaja-alaisemmin tarjoamalla jälleen helpon väylän tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa."

Googlen toimialajohtaja, Jonna Toikka

Osallistujien kokemuksia

Suosittelen: Elämän mullistava kokemus!

”Google Adwords Academy oli elämän mullistava kokemus. Olin juuri valmistunut Lontoossa brändijohtamisen maisteriksi, kun palasin Suomeen. Yllätyin, miten haastavaa oli saada töitä ja miten harva firma hyödynsi kaikista uusimpia brändäysoppeja ja digimarkkinointia. Ystäväni vinkkasi minulle AdWords Academystä, ja pakko myöntää: en ollut heti vakuuttunut. Perehdyin kuitenkin aiheeseen ja mitä enemmän luin, sitä enemmän vakuutuin ja innostuin.

AdWords Academy -ohjelman aikana huomasin, miten paljon asioita digimarkkinoinnin kenttä pitää oikeasti sisällään ja miten joka asialle löytyy omat spesifit osaajansa. Huomasin myös, että meidän AdWordsiläisten työtehtävät vaihtelivat paljon.

Itse pääsin innovatiivisen startupiin, Yoogaiaan Community Manageriksi. Pääsin tekemään kaikenlaista ja ennen kuin huomasinkaan tunsin jo olevani osa tiimiä. Jo ohjelman alussa minulle kerrottiin, että saan halutessani vakituisen työpaikan. Yrityksessämme moni asia ehti muuttua ja kehittyä puolen vuoden aikana ja koulutusohjelman loputtua minut palkattiinkin Suomen markkinointipäälliköksi. Nyt kun katson taaksepäin, en voi uskoa miten hyvin asiat menivät. Tottakai AdWords Academy ja harjoittelu vaatii kovasti työtä ja motivaatiota, mutta on vaikea keksiä millä muulla keinolla pystyisi luomaan yhtä mielettömän kontaktiverkoston ja saisi yhtä paljon ovia auki alalle. Suosittelen!"

Henriikka Raussi
Marketing Manager
Yoogaia Finland