SEM-painotteinen digitaalisen mainonnan suunnittelija

Fonecta on Suomen suurin digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kumppani. Tarjoamme 50 000 yritysasiakkaallemme parhaat ratkaisut myynnin ja markkinoinnin digitalisoimiseen ja liiketoiminnan vauhdittamiseen.

Etsimme nyt Digital Excellence  Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta palvelukseemme tulevaa SEM-painotteista digitaalisen mainonnan suunnittelijaa Turun toimipisteeseemme.

Tulet työskentelemään osana digitaalisten mainosratkaisuiden tuotantotiimiä monipuolisten asiakkuuksien parissa.  Työtehtäviesi ensisijainen pääpaino on hakusana- ja display-mainonnan kampanjoiden suunnittelussa ja optimoinnissa, mutta tärkeässä roolissa on myös asiakasviestintä sekä asiantuntijatuki myynnille.

Digimainonnan kentän kehittyessä vauhdilla odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, nopeaa oppimiskykyä ja aitoa halua kasvattaa asiantuntemustasi. Työ vaatii samaan aikaan tarkkuutta, tehokkuutta ja luovuutta, sekä kykyä toimia hektisessä työympäristössä. Vaikka työtehtäviä hoidetaan itsenäisesti, on tiimin tuella ja yhteistyöllä niin tiimin sisällä kuin eri yksiköiden välillä erittäin suuri rooli – itsenäisen työotteen lisäksi odotamme sinulta erinomaisia yhteistyötaitoja.

Pääset mukaan huipputiimiimme, jos sinulla on:

  • Monipuolinen ymmärrys digimediakentästä ja halu kasvaa digitaalisen mainonnan asiantuntijaksi
  • Vahvat yhteistyö- ja viestintätaidot
  • Erinomainen suomen kielen taito
  • Hyvä englannin kielen taito
  • Monipuoliset tietotekniset taidot ja kyky oppia nopeasti uusien ohjelmistojen käyttö
  • Ymmärrystä web-analytiikasta

Arvostamme myös koulutustaustaa media-alan, kaupallisen alan, viestinnän tai markkinoinnin parista.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan digitaalisen mainonnan ratkaisuiden parissa ja asiantuntevan tiimimme tuen. Työaika on osittain liukuva, päivätyö ja sisältää etätyömahdollisuuden. Solmimme kanssasi aluksi kuuden kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, jonka jälkeen tavoitteemme on rekrytoida sinut työsuhteeseen. Rekrytoivan koulutusohjelman aikana saat kattavan koulutuksen sekä ohjelman koulutuspäivien että työpaikalla tapahtuvan perehdytyksen muodossa.

Yhteistyössä
Emma Saaranen
Project Coordinator
050 355 4142

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Janne Länsisyrjä
Project Manager
040 543 1684

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Yritysten kokemuksia

”Helppo väylä tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa”

"Suomalaisissa yrityksissä on nyt vahva digitalisaation hyödyntämisen tahtotila. Isoja liiketoimintaan vaikuttavia muutoksia on käynnissä, ja nämä merkitsevät entisestäänkin kasvanutta digiosaamisen tarvetta kaikissa funktioissa ja kaikilla organisaatiotasoilla. Tähän mennessä olemme auttaneet yli 200 yritystä löytämään ja kasvattamaan uusia digiosaajia yhteistyössä Saranen Consultingin kanssa. Nyt käynnistyvässä Digital Excellence Academyssä on entistäkin laajempi koulutussisältö, joten voimme tukea toimisto- ja mainostajakumppaneitamme entistäkin laaja-alaisemmin tarjoamalla jälleen helpon väylän tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa."

Googlen toimialajohtaja, Jonna Toikka

Osallistujien kokemuksia

Suosittelen: Elämän mullistava kokemus!

”Google Adwords Academy oli elämän mullistava kokemus. Olin juuri valmistunut Lontoossa brändijohtamisen maisteriksi, kun palasin Suomeen. Yllätyin, miten haastavaa oli saada töitä ja miten harva firma hyödynsi kaikista uusimpia brändäysoppeja ja digimarkkinointia. Ystäväni vinkkasi minulle AdWords Academystä, ja pakko myöntää: en ollut heti vakuuttunut. Perehdyin kuitenkin aiheeseen ja mitä enemmän luin, sitä enemmän vakuutuin ja innostuin.

AdWords Academy -ohjelman aikana huomasin, miten paljon asioita digimarkkinoinnin kenttä pitää oikeasti sisällään ja miten joka asialle löytyy omat spesifit osaajansa. Huomasin myös, että meidän AdWordsiläisten työtehtävät vaihtelivat paljon.

Itse pääsin innovatiivisen startupiin, Yoogaiaan Community Manageriksi. Pääsin tekemään kaikenlaista ja ennen kuin huomasinkaan tunsin jo olevani osa tiimiä. Jo ohjelman alussa minulle kerrottiin, että saan halutessani vakituisen työpaikan. Yrityksessämme moni asia ehti muuttua ja kehittyä puolen vuoden aikana ja koulutusohjelman loputtua minut palkattiinkin Suomen markkinointipäälliköksi. Nyt kun katson taaksepäin, en voi uskoa miten hyvin asiat menivät. Tottakai AdWords Academy ja harjoittelu vaatii kovasti työtä ja motivaatiota, mutta on vaikea keksiä millä muulla keinolla pystyisi luomaan yhtä mielettömän kontaktiverkoston ja saisi yhtä paljon ovia auki alalle. Suosittelen!"

Henriikka Raussi
Marketing Manager
Yoogaia Finland