Teollisuuden ja teknisen kaupan digitaalisten palveluiden kokenut toteuttaja

Meidät tunnetaan teollisuuden ja teknisen kaupan digitaalisten palveluiden kokeneena toimittajana. Rakennamme yrityksille kilpailuetua digitalisoimalla myyntiä, helpottamalla ostamista, optimoimalla liiketoimintaa ja luomalla uusia liiketoiminnan lähteitä. Työskentelymme perustuu käyttäjälähtöiseen ja tulokselliseen toimintaan. Asiakkaamme arvostavat erityisesti kykyämme ymmärtää heidän liiketoimintaansa, sen erityispiirteitä ja haasteita.

Kasvaneen kysynnän vuoksi etsimme joukkoomme:

Sisällön tuottajaa digitaaliseen liidigenerointiin

Tehtävänäsi on tuottaa sisältöä ihmiselle ja näyttää sitä hakukoneille. Ymmärrät miten saadaan kiinnostuneita kontakteja asiakkaiden verkkopalveluihin. Osaat työkalut joilla seurataan onnistumista ja osaat ehdottaa parannuksia paremman konversion saamiseksi.  Sinun tulee osata tuottaa tekstiä ja pääset vaikuttamaan sisältöihin hyvin konkreettisesti. Pystyt tuottamaan sisältöä ja ymmärrät optimointia, rooli olisi hieman kuten ”konsultoiva-saittitalkkari”.

Asiakkaina on teollisuuden ja teknisenkaupan johtavia yrityksiä. Asiakasyrityksissä on paljon erittäin viisaita insinöörejä, joille tekstin tuottaminen on yleensä haasteellista. Kaikki lähtee sisällöstä, vaikka kyseessä onkin b2b myynti. Pystyt rakentamaan ja kirjoittamaan hyvää tekstiä asiakkaidemme teknisesti monimuotoisista tuotteista.

Tukenasi on kovan luokan UX/UI ja optimointi osaajia joiden kanssa yhdessä laitatte asiakkaiden myyntiin vauhtia.  Tärkeätä on kyky seurata tuloksia ja ehdottaa korjaavia toimenpiteitä. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä huippuosaajaksi!

Lue lisää osoitteesta http://www.e21.fi/.

Yhteistyössä
Emma Saaranen
Project Coordinator
050 355 4142

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Janne Länsisyrjä
Project Manager
040 543 1684

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Yritysten kokemuksia

”Helppo väylä tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa”

"Suomalaisissa yrityksissä on nyt vahva digitalisaation hyödyntämisen tahtotila. Isoja liiketoimintaan vaikuttavia muutoksia on käynnissä, ja nämä merkitsevät entisestäänkin kasvanutta digiosaamisen tarvetta kaikissa funktioissa ja kaikilla organisaatiotasoilla. Tähän mennessä olemme auttaneet yli 200 yritystä löytämään ja kasvattamaan uusia digiosaajia yhteistyössä Saranen Consultingin kanssa. Nyt käynnistyvässä Digital Excellence Academyssä on entistäkin laajempi koulutussisältö, joten voimme tukea toimisto- ja mainostajakumppaneitamme entistäkin laaja-alaisemmin tarjoamalla jälleen helpon väylän tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa."

Googlen toimialajohtaja, Jonna Toikka

Osallistujien kokemuksia

Suosittelen: Elämän mullistava kokemus!

”Google Adwords Academy oli elämän mullistava kokemus. Olin juuri valmistunut Lontoossa brändijohtamisen maisteriksi, kun palasin Suomeen. Yllätyin, miten haastavaa oli saada töitä ja miten harva firma hyödynsi kaikista uusimpia brändäysoppeja ja digimarkkinointia. Ystäväni vinkkasi minulle AdWords Academystä, ja pakko myöntää: en ollut heti vakuuttunut. Perehdyin kuitenkin aiheeseen ja mitä enemmän luin, sitä enemmän vakuutuin ja innostuin.

AdWords Academy -ohjelman aikana huomasin, miten paljon asioita digimarkkinoinnin kenttä pitää oikeasti sisällään ja miten joka asialle löytyy omat spesifit osaajansa. Huomasin myös, että meidän AdWordsiläisten työtehtävät vaihtelivat paljon.

Itse pääsin innovatiivisen startupiin, Yoogaiaan Community Manageriksi. Pääsin tekemään kaikenlaista ja ennen kuin huomasinkaan tunsin jo olevani osa tiimiä. Jo ohjelman alussa minulle kerrottiin, että saan halutessani vakituisen työpaikan. Yrityksessämme moni asia ehti muuttua ja kehittyä puolen vuoden aikana ja koulutusohjelman loputtua minut palkattiinkin Suomen markkinointipäälliköksi. Nyt kun katson taaksepäin, en voi uskoa miten hyvin asiat menivät. Tottakai AdWords Academy ja harjoittelu vaatii kovasti työtä ja motivaatiota, mutta on vaikea keksiä millä muulla keinolla pystyisi luomaan yhtä mielettömän kontaktiverkoston ja saisi yhtä paljon ovia auki alalle. Suosittelen!"

Henriikka Raussi
Marketing Manager
Yoogaia Finland