Bynfo is independent consulting organisation with solid experience in consulting, technology and business management. Through this combination we offer our clients ways of exploiting information in business-driven way.

Our team offers a full range of Business Intelligence (BI) services ranging from data warehouse management, reporting and analytics, to performance measurement, financial planning and forecasting. Our key strength is understanding the relation of business and technology.

Tutustu meihin tarkemmin: www.bynfo.com

Junior BI-konsultti

Bynfo etsii kasvavaan joukkoonsa Junior BI-konsulttia monipuolisten tiedolla johtamiseen (Business Intelligence) liittyvien tehtävien pariin, kuten datan ja trendien analysointiin, tiedon visualisointiin ja esittämiseen asiakkaille sekä jatkuvan raportoinnin rakentamiseen. Junior BI-konsulttina tulet toimimaan liiketoimintaratkaisujen parissa osallistuen erilaisiin määritys-, toteutus- ja ylläpitohankkeisiin asiakkaillamme. Pääset myös perehtymään BI-ratkaisuihin kuten esim. Power-BI, SAP BW, Tableau ja QlikView.

Voit olla taustaltasi esimerkiksi CRM- tai controlling-tehtävien, raportoinnin, analytiikan tai IT-puolen osaaja, jolla on halua kehittyä digitaalisen liiketoiminnan osaajaksi asiakkuuksien hallinnan prosesseissa.
Bynfo toivoo hakijoilta ennen kaikkea uteliaisuutta, intoa ja kykyä oppia uutta, tiimityöhenkisyyttä sekä valmiutta toimia monipuolisissa työtehtävissä.

Yhteistyössä
Emma Saaranen
Project Coordinator
050 355 4142

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Janne Länsisyrjä
Project Manager
040 543 1684

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Yritysten kokemuksia

”Helppo väylä tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa”

"Suomalaisissa yrityksissä on nyt vahva digitalisaation hyödyntämisen tahtotila. Isoja liiketoimintaan vaikuttavia muutoksia on käynnissä, ja nämä merkitsevät entisestäänkin kasvanutta digiosaamisen tarvetta kaikissa funktioissa ja kaikilla organisaatiotasoilla. Tähän mennessä olemme auttaneet yli 200 yritystä löytämään ja kasvattamaan uusia digiosaajia yhteistyössä Saranen Consultingin kanssa. Nyt käynnistyvässä Digital Excellence Academyssä on entistäkin laajempi koulutussisältö, joten voimme tukea toimisto- ja mainostajakumppaneitamme entistäkin laaja-alaisemmin tarjoamalla jälleen helpon väylän tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa."

Googlen toimialajohtaja, Jonna Toikka

Osallistujien kokemuksia

Suosittelen: Elämän mullistava kokemus!

”Google Adwords Academy oli elämän mullistava kokemus. Olin juuri valmistunut Lontoossa brändijohtamisen maisteriksi, kun palasin Suomeen. Yllätyin, miten haastavaa oli saada töitä ja miten harva firma hyödynsi kaikista uusimpia brändäysoppeja ja digimarkkinointia. Ystäväni vinkkasi minulle AdWords Academystä, ja pakko myöntää: en ollut heti vakuuttunut. Perehdyin kuitenkin aiheeseen ja mitä enemmän luin, sitä enemmän vakuutuin ja innostuin.

AdWords Academy -ohjelman aikana huomasin, miten paljon asioita digimarkkinoinnin kenttä pitää oikeasti sisällään ja miten joka asialle löytyy omat spesifit osaajansa. Huomasin myös, että meidän AdWordsiläisten työtehtävät vaihtelivat paljon.

Itse pääsin innovatiivisen startupiin, Yoogaiaan Community Manageriksi. Pääsin tekemään kaikenlaista ja ennen kuin huomasinkaan tunsin jo olevani osa tiimiä. Jo ohjelman alussa minulle kerrottiin, että saan halutessani vakituisen työpaikan. Yrityksessämme moni asia ehti muuttua ja kehittyä puolen vuoden aikana ja koulutusohjelman loputtua minut palkattiinkin Suomen markkinointipäälliköksi. Nyt kun katson taaksepäin, en voi uskoa miten hyvin asiat menivät. Tottakai AdWords Academy ja harjoittelu vaatii kovasti työtä ja motivaatiota, mutta on vaikea keksiä millä muulla keinolla pystyisi luomaan yhtä mielettömän kontaktiverkoston ja saisi yhtä paljon ovia auki alalle. Suosittelen!"

Henriikka Raussi
Marketing Manager
Yoogaia Finland