Growth Hacker

Etsimme kasvavaan joukkoomme monipuolista Growth Hackeria. Olet innostunut dataohjatusta markkinoinnista ja haluat kehittyä siinä ammattilaiseksi. Haluat tehdä töitä startup-maisesti ja nautit uuden oppimisesta. Toimenkuvaasi Avanto Venturesilla kuuluu niin display- kuin hakukonemainonnan suunnittelu ja toteutus. Lisäksi osallistut sivustoanalytiikan suunnitteluun ja toteutukseen, sekä markkinoinnin automaation toteuttamiseen. Haluat oppia, kehittyä ja siten ottaa aina suuremman kokonaisuuden haltuusi. Tavoitteena on, että otat päävastuun yhdestä – kahteen Venture hankkeesta ja vastaan näiden kasvumarkkinoinnista. Tulet kokeneen Growth Hackerin tiimiin ja saat oppimisessasi tukea organisaatiomme muilta asiantuntijoilta.

Avanto Ventures

Avanto Ventures on yrityksien strateginen kasvun kumppani. Avanto Ventures auttaa yrityksiä luomaan malleja ja rakenteita sisäisiin ja ulkoisiin innovaatioprosesseihin, joiden tavoitteina on luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia startup-ekosysteemiä hyödyntäen. Prosesseja määrittää ketteryys, kokeilukulttuuri sekä jatkuva kehitys. Toimintamalleja kasvustrategian rakentamiseen ovat mm. yrityskiihdyttämöt, hautomot ja LABit. Avanto Ventures myös kanssasijoittaa lupaaviin start uppeihin ja auttaa näitä kansainvälistymään sekä kaupallistamaan tarjoomaansa laajan kumppaniverkoston avulla.

Tiiminä olemme nälkäinen, moderni kasvuyritys, jossa on osaamista startup-kulttuurista, liikkeenjohdon konsultoinnista sekä uusien liiketoimintamallien rakentamisesta. Toimimme ketterästi, arvostamme itsenäistä ja rohkeaa otetta sekä tuemme uuden oppimista. Meillä pääset osaksi kokeneen Growth Hackerin tiimiä ja näköalapaikalle suunnittelemaan ja rakentamaan tulevaisuuden busineksia.

Yhteistyössä
Emma Saaranen
Project Coordinator
050 355 4142

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Janne Länsisyrjä
Project Manager
040 543 1684

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Yritysten kokemuksia

”Helppo väylä tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa”

"Suomalaisissa yrityksissä on nyt vahva digitalisaation hyödyntämisen tahtotila. Isoja liiketoimintaan vaikuttavia muutoksia on käynnissä, ja nämä merkitsevät entisestäänkin kasvanutta digiosaamisen tarvetta kaikissa funktioissa ja kaikilla organisaatiotasoilla. Tähän mennessä olemme auttaneet yli 200 yritystä löytämään ja kasvattamaan uusia digiosaajia yhteistyössä Saranen Consultingin kanssa. Nyt käynnistyvässä Digital Excellence Academyssä on entistäkin laajempi koulutussisältö, joten voimme tukea toimisto- ja mainostajakumppaneitamme entistäkin laaja-alaisemmin tarjoamalla jälleen helpon väylän tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa."

Googlen toimialajohtaja, Jonna Toikka

Osallistujien kokemuksia

Suosittelen: Elämän mullistava kokemus!

”Google Adwords Academy oli elämän mullistava kokemus. Olin juuri valmistunut Lontoossa brändijohtamisen maisteriksi, kun palasin Suomeen. Yllätyin, miten haastavaa oli saada töitä ja miten harva firma hyödynsi kaikista uusimpia brändäysoppeja ja digimarkkinointia. Ystäväni vinkkasi minulle AdWords Academystä, ja pakko myöntää: en ollut heti vakuuttunut. Perehdyin kuitenkin aiheeseen ja mitä enemmän luin, sitä enemmän vakuutuin ja innostuin.

AdWords Academy -ohjelman aikana huomasin, miten paljon asioita digimarkkinoinnin kenttä pitää oikeasti sisällään ja miten joka asialle löytyy omat spesifit osaajansa. Huomasin myös, että meidän AdWordsiläisten työtehtävät vaihtelivat paljon.

Itse pääsin innovatiivisen startupiin, Yoogaiaan Community Manageriksi. Pääsin tekemään kaikenlaista ja ennen kuin huomasinkaan tunsin jo olevani osa tiimiä. Jo ohjelman alussa minulle kerrottiin, että saan halutessani vakituisen työpaikan. Yrityksessämme moni asia ehti muuttua ja kehittyä puolen vuoden aikana ja koulutusohjelman loputtua minut palkattiinkin Suomen markkinointipäälliköksi. Nyt kun katson taaksepäin, en voi uskoa miten hyvin asiat menivät. Tottakai AdWords Academy ja harjoittelu vaatii kovasti työtä ja motivaatiota, mutta on vaikea keksiä millä muulla keinolla pystyisi luomaan yhtä mielettömän kontaktiverkoston ja saisi yhtä paljon ovia auki alalle. Suosittelen!"

Henriikka Raussi
Marketing Manager
Yoogaia Finland