Arvo Partners on verkkokauppoihin erikoistunut 20 hengen digitaalista viestintää ja liiketoiminnan kehittämistä tekevä yritys, asiakkailleen strateginen ja taktinen kumppani, jonka osaamista hyödyntämällä kasvu käännetään vahvaan nousuun.

Käytännön hakkuina ja vasaroina käytämme monipuolisesti eri maksetun mainonnan kanavia (Google Adwords / YouTube / GDN, Bing, Facebook, Instagram, Adform). Näiden lisäksi teemme myös aktiivisesti analytiikkaa, hakukoneoptimointia ja konversio-optimointia.

Kaiken tekemisemme perustana ovat asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen, analytiikan sekä datan ja näistä johdettavavien numeroiden avulla. Kaikki toimemme tähtäävät asiakkaamme aiempaa vahvemmin kasvavaan myyntiin ja markkinaosuuteen ja siihen tarvittavat kulut peilataan aina kasvaneeseen myyntiin ja katetuottoon.

Keitä me etsimme?

Etsimme joukkoomme lisää digitaalisesta kaupankäynnistä innostuneita digimarkkinoijia kahteen eri tiimiin. Paikkoja on auki sisältötiimissämme, jossa tehdään työtä pääsääntöisesti hakukoneoptimoinnin (SEO) parissa ja mainonnan tiimissä, jossa työpöydällä on maksetun mainonnan puoli.

Käytännön edellytyksenä hakijalta on halu oppia ja kehittyä. Meidän kannalta tärkeintä on asenne.

SEO-harjoittelija

Mitä toivomme sinulta?

 • Sinulla on luonnollinen kiinnostus ja ehkä jopa intohimoa verkkokauppoja kohtaan
 • Sinulla on kiinnostusta viestintään, sisältöihin ja sisällöntuotantoon
  • Myös kiinnostus sosiaalisesta mediasta ja sähköpostimarkkinoinnista on iso plussa
 • Olet asenteeltasi utelias ja halukas oppimaan kuinka sisällöt ohjaavat liiketoimintaa ja miten hakukoneoptimointia todella tehdään
 • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi (toimistollamme käytettävä kieli on englanti). Ruotsin kielen taito ei myöskään haittaa.

PPC-harjoittelija

Mitä toivomme sinulta?

 • Sinulla on luonnollinen kiinnostus ja ehkä jopa intohimoa verkkokauppoja kohtaan
 • Olet kiinnostunut copywritingista, analytiikasta, laskelmista, eikä Excel ole sinulle vieras työkalu
 • Olet asenteeltasi utelias ja halukas oppimaan miten maksettu mainonta toimii, eli kuinka verkossa käyttäjiä käännetään asiakkaiksi
 • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi, englanniksi (toimistollamme käytettävä kieli on englanti) ja mielellään ruotsiksi.
 • Arvostamme aiempaa kokemusta verkkokaupoista, mutta emme edellytä sitä. Olet analyyttinen, rakastat myös numeroita ja exceliä, haluat olla paras myymään verkossa ja haluat oppia jatkuvasti uutta.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Matalahierarkisen työympäristön
 • Monialaista oppia kuinka kasvatetaan menestyneitä kotimaisia ja kansainvälisiä verkkokauppoja, todellisen ecommercen näköalapaikan
 • Vastuuta, vapautta ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
 • Kokopäivätyön kilpailukykyisellä palkalla
 • Joustavuutta työajoissa ja vapaat etätyömahdollisuudet
 • Kattavat terveyspalvelut ja vakuutukset
 • snäksit, pähkinät, hedelmät, juomat
 • Kollegat joilta voit odottaa hauskanpitoa, huonoa huumoria ja haastavia otteluita pingiksessä ja erilaisissa lajitestailuissa

Jos kiinnostuit ja uskot istuvasi johonkin näistä paikoista – me haluamme kuulla sinusta. Löydät meistä lisätietoa sivuiltamme: https://www.arvopartners.fi.

Yhteistyössä
Emma Saaranen
Project Coordinator
050 355 4142

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Janne Länsisyrjä
Project Manager
040 543 1684

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Yritysten kokemuksia

”Helppo väylä tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa”

"Suomalaisissa yrityksissä on nyt vahva digitalisaation hyödyntämisen tahtotila. Isoja liiketoimintaan vaikuttavia muutoksia on käynnissä, ja nämä merkitsevät entisestäänkin kasvanutta digiosaamisen tarvetta kaikissa funktioissa ja kaikilla organisaatiotasoilla. Tähän mennessä olemme auttaneet yli 200 yritystä löytämään ja kasvattamaan uusia digiosaajia yhteistyössä Saranen Consultingin kanssa. Nyt käynnistyvässä Digital Excellence Academyssä on entistäkin laajempi koulutussisältö, joten voimme tukea toimisto- ja mainostajakumppaneitamme entistäkin laaja-alaisemmin tarjoamalla jälleen helpon väylän tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa."

Googlen toimialajohtaja, Jonna Toikka

Osallistujien kokemuksia

Suosittelen: Elämän mullistava kokemus!

”Google Adwords Academy oli elämän mullistava kokemus. Olin juuri valmistunut Lontoossa brändijohtamisen maisteriksi, kun palasin Suomeen. Yllätyin, miten haastavaa oli saada töitä ja miten harva firma hyödynsi kaikista uusimpia brändäysoppeja ja digimarkkinointia. Ystäväni vinkkasi minulle AdWords Academystä, ja pakko myöntää: en ollut heti vakuuttunut. Perehdyin kuitenkin aiheeseen ja mitä enemmän luin, sitä enemmän vakuutuin ja innostuin.

AdWords Academy -ohjelman aikana huomasin, miten paljon asioita digimarkkinoinnin kenttä pitää oikeasti sisällään ja miten joka asialle löytyy omat spesifit osaajansa. Huomasin myös, että meidän AdWordsiläisten työtehtävät vaihtelivat paljon.

Itse pääsin innovatiivisen startupiin, Yoogaiaan Community Manageriksi. Pääsin tekemään kaikenlaista ja ennen kuin huomasinkaan tunsin jo olevani osa tiimiä. Jo ohjelman alussa minulle kerrottiin, että saan halutessani vakituisen työpaikan. Yrityksessämme moni asia ehti muuttua ja kehittyä puolen vuoden aikana ja koulutusohjelman loputtua minut palkattiinkin Suomen markkinointipäälliköksi. Nyt kun katson taaksepäin, en voi uskoa miten hyvin asiat menivät. Tottakai AdWords Academy ja harjoittelu vaatii kovasti työtä ja motivaatiota, mutta on vaikea keksiä millä muulla keinolla pystyisi luomaan yhtä mielettömän kontaktiverkoston ja saisi yhtä paljon ovia auki alalle. Suosittelen!"

Henriikka Raussi
Marketing Manager
Yoogaia Finland