Leading Digital Transformation

Kiinnostaako sinua monipuolinen työura digitaalisen liiketoiminnan, markkinoinnin, myynnin tai projektinhallinnan parissa?

Digital Excellence Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa useat yritykset etsivät 10 tulevaisuuden digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin ammattilaista Leading Digital Transformation -koulutustrackin kautta.

Uusia osaajia ovat kouluttamassa ja rekrytoimassa mm. e21, Fingertip, Klikki, Nortal, Otavamedia, PPO-Elektroniikka, Smoy, Social Media Fab, Tulos sekä useat muut yritykset. Rekrytoivien yritysten joukossa löytyy niin digi- ja mediatoimistoja, teknologiayrityksiä, start-upeja, perinteisen toimialan suuryrityksiä kuin digitalisaatioon keskittyviä konsultointiyrityksiä. Yritykset etsivät ohjelman kautta uusia kykyjä mm. seuraaviin rooleihin:

 • Marketing Coordinator / Manager
 • Content Specialist
 • Digital Business Manager
 • Project Manager
 • Key Account Manager

Oletko sinä seuraava digitaalisen liiketoiminnan supertähti?

Digital Excellence Academy soveltuu sekä työuransa alussa oleville vastavalmistuneille että jo kokeneemmille ammattilaisille. Soveltuvan taustan ohjelmaan tarjoaa mm. kaupallinen tai tekninen (korkeakoulu)tutkinto ja kokemus markkinoinnin, viestinnän, liiketoiminnan kehittämisen tai myyntitehtävien saralla esim. koulutuksen/harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta. Sinun ei tarvitse vielä olla valmis osaaja, sillä sinut koulutetaan tehtävään. Rekrytoiville yrityksille tärkeintä onkin motivaatiosi kehittää ammatillista osaamistasi ja kasvaa kysytyksi asiantuntijaksi digitaalisen liiketoiminnan parissa.

Koulutusohjelma yhdistää työn ja korkeatasoisen koulutuksen mm. Googlen asiantuntijoilta

Rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään puolen vuoden koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen. Koulutusohjelmassa pääset heti mukaan rekrytoivan yrityksen käytännön projekteihin ja työtehtäviesi ohessa osallistut alan huippuasiantuntijoiden kattavaan koulutukseen. Jo yli 200 henkilöä on rekrytoitu uusiin tehtäviin meidän aiempien toteutusten kautta.

Digital Excellence Academy käynnistyy 19.6.2017 ja kestää kuusi kuukautta sisältäen yritystyöskentelyn sekä huipputason koulutuksen, joka sisältää 18 koulutuspäivää Googlelta sekä alan parhailta asiantuntijoilta. Kehittymisesi tueksi saat yhteistyössä Googlen kanssa suunnitellun koulutuspaketin digitaalisten ratkaisuiden avainasioista ja koulutusten tarkoituksena on antaa sinulle työvälineet menestymiseen globaalissa ja digitalisoituvassa maailmassa.

Leading Digital Transformation -koulutustrackiin sisältyvät mm. seuraavat teemat:

 • Content Strategy
 • Leadership in digital age: How to lead digital transformation
 • Cloud Based Business
 • Customer’s Journey
 • Email Marketing
 • Legislation and Code of Conduct
 • Designing Digital Services workshop
 • Leadership in digital age: The Human Face of Business Model Innovation and Organizational Change
 • Cases: Pitching Digital Service Design Cases

 Uusi työpaikka

Rekrytoivat yritykset ovat hyvin erilaisia. Tuleva työpaikkasi voikin olla esimerkiksi teknologiayrityksessä, mediatoimistossa, perinteisen toimialan suuryrityksessä, start-upissa tai vaikka digitalisaatioon keskittyvässä konsultointiyrityksessä.  Uusia työntekijöitä etsivät yritykset ovat alansa edelläkävijöitä, joten tarjolla on mielenkiintoisia haasteita sekä kehitysmahdollisuuksia. Ohjelma tarjoaakin sinulle oivan mahdollisuuden päästä kehittymään käytännön työtehtävien parissa ja samalla kouluttautumaan digitaalisen liiketoiminnan ammattilaiseksi.

Tarjolla olevat roolit voivat liittyä esimerkiksi liiketoimintaprosessien digitalisoimiseen, projektien ja liiketoiminnan vastuutehtäviin, teknologisiin ratkaisuihin, analytiikkaan, digitaaliseen myyntiin tai markkinointiin. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistyminen kumppaniyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Tämän lisäksi olet oikeutettu hakemaan myös kulukorvausta työ- ja koulutuspäiviltä.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Google Finlandin, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 

 

 

Yhteistyössä
Emma Saaranen
Project Coordinator
050 355 4142

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Janne Länsisyrjä
Project Manager
040 543 1684

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Yritysten kokemuksia

”Helppo väylä tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa”

"Suomalaisissa yrityksissä on nyt vahva digitalisaation hyödyntämisen tahtotila. Isoja liiketoimintaan vaikuttavia muutoksia on käynnissä, ja nämä merkitsevät entisestäänkin kasvanutta digiosaamisen tarvetta kaikissa funktioissa ja kaikilla organisaatiotasoilla. Tähän mennessä olemme auttaneet yli 200 yritystä löytämään ja kasvattamaan uusia digiosaajia yhteistyössä Saranen Consultingin kanssa. Nyt käynnistyvässä Digital Excellence Academyssä on entistäkin laajempi koulutussisältö, joten voimme tukea toimisto- ja mainostajakumppaneitamme entistäkin laaja-alaisemmin tarjoamalla jälleen helpon väylän tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa."

Googlen toimialajohtaja, Jonna Toikka

Osallistujien kokemuksia

Suosittelen: Elämän mullistava kokemus!

”Google Adwords Academy oli elämän mullistava kokemus. Olin juuri valmistunut Lontoossa brändijohtamisen maisteriksi, kun palasin Suomeen. Yllätyin, miten haastavaa oli saada töitä ja miten harva firma hyödynsi kaikista uusimpia brändäysoppeja ja digimarkkinointia. Ystäväni vinkkasi minulle AdWords Academystä, ja pakko myöntää: en ollut heti vakuuttunut. Perehdyin kuitenkin aiheeseen ja mitä enemmän luin, sitä enemmän vakuutuin ja innostuin.

AdWords Academy -ohjelman aikana huomasin, miten paljon asioita digimarkkinoinnin kenttä pitää oikeasti sisällään ja miten joka asialle löytyy omat spesifit osaajansa. Huomasin myös, että meidän AdWordsiläisten työtehtävät vaihtelivat paljon.

Itse pääsin innovatiivisen startupiin, Yoogaiaan Community Manageriksi. Pääsin tekemään kaikenlaista ja ennen kuin huomasinkaan tunsin jo olevani osa tiimiä. Jo ohjelman alussa minulle kerrottiin, että saan halutessani vakituisen työpaikan. Yrityksessämme moni asia ehti muuttua ja kehittyä puolen vuoden aikana ja koulutusohjelman loputtua minut palkattiinkin Suomen markkinointipäälliköksi. Nyt kun katson taaksepäin, en voi uskoa miten hyvin asiat menivät. Tottakai AdWords Academy ja harjoittelu vaatii kovasti työtä ja motivaatiota, mutta on vaikea keksiä millä muulla keinolla pystyisi luomaan yhtä mielettömän kontaktiverkoston ja saisi yhtä paljon ovia auki alalle. Suosittelen!"

Henriikka Raussi
Marketing Manager
Yoogaia Finland