Games Growth Hacker – Pelialan kasvuhakkerien koulutusohjelma

Suhtaudutko peleihin ja pelaamiseen vakavasti, mutta pilke silmäkulmassa? Oletko haaveillut urasta pelialalla? Games Growth Hacker -koulutusohjelman kautta voit päästä vaikuttamaan suoraan suomalaisten pelien maailmanvalloitukseen!

Lisäelämä kasvuhakkerina – kasva pelialan arvostetuksi kasvun mahdollistajaksi

Useat suomalaiset pelialan menestystarinat kaipaavat jatkoa ja Games Growth Hacker -ohjelman kautta saat ainutlaatuisen tilaisuuden päästä kehittymään pelialan kasvuhakkeriksi. Mukana uusia osaajia kouluttamassa ja rekrytoimassa on joukko eturivin suomalaisia pelitaloja, joilla on vahvoja näyttöjä osaamisestaan ja joiden tulevaisuudennäkymät näyttävät kirkkailta.

Mukana uusia osaajia hakemassa ovat mm.

 • Dazzle Rocks
 • Dodreams
 • Fingersoft
 • Frogmind
 • Golf GameBook
 • Grand Cru
 • Motorious Entertainment
 • RedLynx
 • Rovio Entertainment
 • Small Giant Games
 • Sulake Corporation Oy
 • Yousician

Työtehtävät-valikosta löydät ajantasaisen listauksen yrityksistä ja tarjolla olevista rooleista. Pyrimme pitämään tätä listausta ajan tasalla koko hakuajan.

Mukana olevien yritysten tavoitteena on kasvattaa pelialalle uusia osaajia käyttäjähankintaan, peleihin liittyvään analytiikkaan ja markkinointiin liittyviin rooleihin. Games Growth Hacker -ohjelma toteutetaan osana isompaa Digital Excellence Academy in collaboration with Google -kokonaisuutta. Aiemmista pelialan koulutusohjelmistamme jo yli 100 henkilöä on työllistynyt pelialalle.

Oletko sinä seuraava käyttäjähankinnan supertähti?

Kuulostavatko termit F2P, metriikka, analytiikka, monetisaatio, engagement, retention, CPI, MAU, ARPU, LTV, IAP, jne. tutuilta? Vaikka eivät olisi, ei hätää! Opit näistä ja monesta muusta asiasta alan huippuasiantuntijoiden johdolla. Emme odota sinulta valmista osaamista, mutta asenne ja mielenkiinto näitä asioita kohtaan sekä aito pelialan kiinnostus ovat tärkeitä. Tällä alalla muutos on nopeaa ja oppimista riittää pitkälle tulevaisuuteen. Kouluttajina toimivat asiantuntijat suomalaisista pelialan yrityksistä sekä Googlelta.

Games Growth Hacker -koulutuksen aikana asiantuntijakoulutus yhdistyy työssäoppimiseen – heti ohjelman alettua pääset työskentelemään kumppaniyritykseen käytännön työtehtäviin ja osallistut 18 koulutuspäivään alansa parhaiden kouluttajien luotsaamana. Kuuden kuukauden (19.6.2017-19.12.2017) koulutusjakson päätteeksi mukana olevien yritysten tavoitteena on rekrytoida osallistujat työsuhteisiin jatkamaan ohjelman aikana aloitettua polkua.

Peliala kasvaa tasaisesti

Peliala jatkaa Suomessa kasvuaan ja mm. tälle vuodelle arvioitu uusien osaajien tarve pelialla on 280 henkilöä. Alan ammattilaisille on jatkuvaa kysyntää ja Suomen asema maailman mobiilipelinkehityksen keskuksena tarvitsee myös jatkossa osaavia tekijöitä.

Kuka voi hakea

Games Growth Hacker (ja Digital Excellence Academy) soveltuvat sekä työuransa alussa oleville tekijöille että kokeneemmille ammattilaisille. Sinun ei tarvitse vielä olla valmis osaaja, sillä sinut koulutetaan tehtäviisi. Voidaksesi aloittaa Games Growth Hacker -ohjelmassa, sinun tulee olla työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja motivoitunut kehittymään uusiin tehtäviin. Uusia osaajia hakevien yritysten rekrytointitarpeet ja valintakriteerit vaihtelevat yrityksittäin, mutta kaikissa tehtävissä arvostetaan kehittymishaluista asennetta.

Tutustu tarkemmin:

Hakuaika päättyy 4.6.2017. Jätä hakemus pikaisesti, sillä haastattelut ja ensimmäiset valinnat aloitetaan heti!

 

Yhteistyössä
Emma Saaranen
Project Coordinator
050 355 4142

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Janne Länsisyrjä
Project Manager
040 543 1684

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Yritysten kokemuksia

”Helppo väylä tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa”

"Suomalaisissa yrityksissä on nyt vahva digitalisaation hyödyntämisen tahtotila. Isoja liiketoimintaan vaikuttavia muutoksia on käynnissä, ja nämä merkitsevät entisestäänkin kasvanutta digiosaamisen tarvetta kaikissa funktioissa ja kaikilla organisaatiotasoilla. Tähän mennessä olemme auttaneet yli 200 yritystä löytämään ja kasvattamaan uusia digiosaajia yhteistyössä Saranen Consultingin kanssa. Nyt käynnistyvässä Digital Excellence Academyssä on entistäkin laajempi koulutussisältö, joten voimme tukea toimisto- ja mainostajakumppaneitamme entistäkin laaja-alaisemmin tarjoamalla jälleen helpon väylän tuottaa taloon uusia osaajia, joiden avulla digitalisaatiota ja siitä saatavia hyötyjä voidaan vauhdittaa."

Googlen toimialajohtaja, Jonna Toikka

Osallistujien kokemuksia

Suosittelen: Elämän mullistava kokemus!

”Google Adwords Academy oli elämän mullistava kokemus. Olin juuri valmistunut Lontoossa brändijohtamisen maisteriksi, kun palasin Suomeen. Yllätyin, miten haastavaa oli saada töitä ja miten harva firma hyödynsi kaikista uusimpia brändäysoppeja ja digimarkkinointia. Ystäväni vinkkasi minulle AdWords Academystä, ja pakko myöntää: en ollut heti vakuuttunut. Perehdyin kuitenkin aiheeseen ja mitä enemmän luin, sitä enemmän vakuutuin ja innostuin.

AdWords Academy -ohjelman aikana huomasin, miten paljon asioita digimarkkinoinnin kenttä pitää oikeasti sisällään ja miten joka asialle löytyy omat spesifit osaajansa. Huomasin myös, että meidän AdWordsiläisten työtehtävät vaihtelivat paljon.

Itse pääsin innovatiivisen startupiin, Yoogaiaan Community Manageriksi. Pääsin tekemään kaikenlaista ja ennen kuin huomasinkaan tunsin jo olevani osa tiimiä. Jo ohjelman alussa minulle kerrottiin, että saan halutessani vakituisen työpaikan. Yrityksessämme moni asia ehti muuttua ja kehittyä puolen vuoden aikana ja koulutusohjelman loputtua minut palkattiinkin Suomen markkinointipäälliköksi. Nyt kun katson taaksepäin, en voi uskoa miten hyvin asiat menivät. Tottakai AdWords Academy ja harjoittelu vaatii kovasti työtä ja motivaatiota, mutta on vaikea keksiä millä muulla keinolla pystyisi luomaan yhtä mielettömän kontaktiverkoston ja saisi yhtä paljon ovia auki alalle. Suosittelen!"

Henriikka Raussi
Marketing Manager
Yoogaia Finland